Bestrating

De tuin wordt uw favoriete stek

Uw tuin is een plek waar u kunt genieten. Door te kiezen voor bepaalde materialen en indelingen creëert u uw eigen omgeving. Een plek om te ontspannen, te spelen en te rusten. Gezellig natafelen in de buitenlucht op uw favoriete stek! Bij Infrastyle bent u voor uw sierbestrating aan het juiste adres.

Wij bestraten uw tuin op professionele basis. Uiteraard geven wij deskundig advies en begeleiden wij u bij het maken van de juiste keuze voor bestrating van uw tuin. Hiervoor biedt Infrastyle een uitgebreid assortiment sierbestratingen en vele verschillende legpatronen. Tevens voeren wij herbestrating uit. U kiest en wij doen het werk!

Uw bedrijfsterrein is het visitekaartje van uw bedrijf

Infrastyle voorziet bedrijfsterreinen van een solide en mooie bestrating. Vooral voor bedrijven is het bedrijfsterrein vaak hun visitekaartje. Het geeft de klant een eerste indruk. Daarom is het van belang dat het straatwerk vakkundig wordt aangelegd en een professionele uitstraling heeft. Ook bedrijfsterreinen waar regelmatig zware voertuigen overheen rijden, worden door Infrastyle met zorg en vakmanschap aangelegd met het juiste materiaal.

Foto's